ZABÍJAČKOVÉ HODY
Srdečně vás zveme

Daná nabídka je vázána na pronájem celého objektu


V případě vašeho zájmu mohu oslovit našeho dobrého kamaráda a dohodnout pro vás přípravu zabijačkových hodů.  Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás oslovit a my zjistíme, zda je možné ji ve vámi požadovaném termínu zajistit.  

Je to vážně nášup, protože Martin je v tomhle prostě skvělej! 
Na tak fantastické zabijačkové hody budou vaše mlsné jazýčky dlouho a dlouho vzpomínat. 

Jana


Janu a její vaření znám již pěkných pár let a to jak z doby kdy provozovala svůj penzion v Polubném, tak i tady na Na mýtinách. A i když každému tvrdí, jak sama říká, že vařit neumí, tak jí v tomto směru moc nevěřte .-) 

...ostatně, stačí se podívat na recenze co jí píšou hosté a máte v tom hned jasno. 
Za mě osobně mohu říci jen jedno jediné: 

Pokud si chcete užít prima dovolenou s výbornou Českou kuchyní, tak si zajeďte na Mýtiny. 

Janina domácí kuchyně má vážně své nezapomenutelné kouzlo!

Já osobně tam na jaře a na podzim jezdím moc rád. Prvně si tam můžu v pohodě zahrát golf a za druhé tam panuje takřka Božský klid a úžasná přátelská nálada.

Martin

Veškeré speciality jsou připravovány z masa zakoupeného u léty prověřených firem!

Jaroslav Tomáš - řeznictví a uzenářství s.r.o.
a
Váša spol. s.r.o. 

Za mě osobně vám všem mohu výše uvedené společnosti vřele doporučit!Díky tomu, že obě zmiňované firmy odvádějí svou práci tak, jak jim velí stavovská čest, mám vždy dostatek kvalitního masa a to i přes to, že již nejsem na naší bývalé rodinné farmě.

Berte život s humorem!        ...já tu svou práci prostě žeru .-)


K tradiční řezničině jsem byl veden již jako malý kluk, neboť můj taťka s mamkou každoročně drželi šest prasat, o ovcích či drůbeži a králících pak ani nemluvě. A za to jim dodnes děkuji.

Nikdy jsem však nebyl línej se dobře najíst a jak je již v Čechách dobrým zvykem,

řídil jsem se vždy heslem

"co chceš mít dobře, to si raději udělej sám"

Nakonec se mi to v životě hodilo mnohem víc, něž bych si byl kdy plánoval. S bývalou přítelkyní jsme provozovali naší rodinnou farmu a najednou se nám k tomu přidaly pobyty pro děti, a ubytování na statku. A to byla chvíle, kdy jsem se mohl plně realizovat. protože většina našich hostů dala před klasickou minutkovou kuchyní přednost zabijačkovým hodům.

Na druhou stranu, kdo si čas od času nedá dobrého burgra :-))